Kommer ni tillbaka till Kickstarter?

Absolut! Efter att vi avbröt höstens Kickstarter har regelboken utvecklats med massor av nytt innehåll. Vi har också fått många meddelanden av intresserade personer som gärna haft en chans att stötta projektet men som också hellre såg en databas med nedladdningar framför fysiska komponenter i spelet.

Vi har lyssnat på er och insett att det var en lite för optimistisk prisbild, även om styckepriset per spel kändes skäligt. Men det var helt enkelt alldeles för många fysiska komponenter och rekvisita för ett rollspel. Därför är nya upplagan istället bara en regelbok, samt spelkort för de ~100 vanligaste objekten i spelet. Allt annat kommer att gå att ladda ner gratis via hemsidan för alla som äger spelet. I denna omstrukturering ingår kraftigt utvecklade avsnitt för religion, kultur och historia. Fler kartor och skisser, tabeller, ritningar och persongallerier.

Den nya versionen kommer enligt vår plan att nå Kickstarter sent i höst eller under sommaren och till ett betydligt bättre pris än tidigare.